Skip to main content Skip to footer

Efficiëntie in bedrijfsprocessen: Ontdek No Code/Low Code oplossingen

No Code en Low Code oplossingen transformeren de manier waarop bedrijven applicaties ontwikkelen en integreren. Ze bieden flexibiliteit en snelheid, maar vereisen nog steeds de juiste kennis voor een effectieve opzet. Deze technologieën zijn bijzonder krachtig in het leggen van koppelingen tussen bestaande systemen, waardoor bestaande processen worden verbeterd en efficiënter worden gemaakt. Hoewel eenvoudig in gebruik, is een doordachte implementatie essentieel om de volledige potentie te benutten, waarbij een diepgaand begrip van jouw bedrijfsprocessen en technologische behoeften centraal staat.

Verbind je apps en stroomlijn processen met No Code/Low Code platformen

In de wereld van no-code en low-code oplossingen zijn er verschillende platformen die zich richten op het leggen van koppelingen tussen diverse applicaties en systemen. Make, voorheen bekend als Integromat, is een krachtig platform dat gebruikers in staat stelt complexe workflows te creëren door verschillende apps en diensten aan elkaar te koppelen. Zapier is een ander populair platform dat een breed scala aan automatiseringsmogelijkheden biedt, vooral gericht op eenvoud en gebruiksgemak. Power Automate, ontwikkeld door Microsoft, integreert diep met andere Microsoft-producten en biedt uitgebreide automatiseringsfuncties, vooral binnen het Microsoft-ecosysteem. Elk van deze platformen biedt unieke mogelijkheden en voordelen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende zakelijke behoeften en scenario's. Lees de vergelijk tussen de platformen na de praktische oplossingen.

Praktische no-code oplossingen

Wij bieden praktische No Code en Low Code oplossingen, gericht op het verbeteren van bedrijfsprocessen en het vergroten van efficiëntie. Onze aanpak helpt bedrijven bij het navigeren door automatiseringsmogelijkheden, met een focus op het vereenvoudigen van workflows en het ondersteunen van duurzame groei. Ontdek hoe deze technologieën kunnen bijdragen aan een soepeler beheer van jouw bedrijfsactiviteiten en het optimaliseren van jouw technologische infrastructuur.

Case: Klantenservice efficiëntie verbeteren

Stel je voor: je klantenservice team worstelt om de stroom van e-mails bij te houden, met stijgende kosten en personeelstekorten als bijkomende uitdagingen.

Wat als er een oplossing was die niet alleen de inbox in de gaten houdt, maar ook nieuwe e-mails automatisch categoriseert op basis van de inhoud? Denk aan een systeem dat automatisch reacties voorbereidt en deze klaarzet in de e-mailbox. Bovendien, stel je voor dat deze oplossing meldingen via Slack en Teams kan versturen, waardoor de communicatie binnen het team en de reactietijd naar klanten verbeterd wordt. Dit is de kracht van No Code / Low Code oplossingen: ze maken het mogelijk om de efficiëntie van jouw klantenservice drastisch te verbeteren, terwijl de operationele kosten worden verlaagd.

Case: Hou je CRM up to date en verstuur automatisch kortingscodes

In het moderne bedrijfsleven is het up-to-date houden van je CRM en het betrekken van klanten cruciaal. Stel je een systeem voor dat automatisch in actie komt wanneer er een bestelling door een nieuwe klant wordt geplaatst. Dit systeem werkt niet alleen je CRM bij met de klantgegevens, maar genereert ook een unieke kortingscode voor deze specifieke klant. Vervolgens stuurt het automatisch een "We vinden het leuk dat je klant bij ons bent geworden" e-mail naar de klant met de gegenereerde kortingscode. Zo creëer je een persoonlijke ervaring voor de klant en bevorder je klantloyaliteit, terwijl je CRM nauwkeurig en actueel blijft.

Vergelijking van Top No Code platformen

Bij het kiezen van het juiste no-code platform voor jouw bedrijf, is het belangrijk om de voordelen en nadelen van elk platform te overwegen. Hieronder vind je een overzicht van drie toonaangevende platformen: Make, Zapier en Power Automate. Deze vergelijking helpt je te bepalen welk platform het beste past bij jouw specifieke behoeften en bedrijfsprocessen.

Make

Voordelig in gebruik en heel uitgebreid

Voordelen:

 • Flexibel en krachtig, geschikt voor complexe workflows.
 • Visuele interface die het eenvoudig maakt om processen te begrijpen en te bouwen.
 • Ondersteunt een breed scala aan apps en diensten.

Nadelen:

 • Kan initieel ingewikkeld zijn voor beginners.
 • Minder bekend, dus mogelijk minder community-ondersteuning.

Zapier

Simpel in gebruik maar prijzig

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk, ideaal voor beginners.
 • Enorme bibliotheek van ondersteunde apps.
 • Sterke community en uitgebreide hulpmiddelen.

Nadelen:

 • Minder geschikt voor zeer complexe automatiseringstaken.
 • Kan duur zijn afhankelijk van het vereiste plan.

Power Automate

De oplossing voor het Microsoft platform

Voordelen:

 • Diepe integratie met Microsoft-producten zoals Office 365.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor automatisering binnen het Microsoft-ecosysteem.
 • Robuuste beveiliging en compliance-functies.

Nadelen:

 • Minder intuïtief voor niet-Microsoft gebruikers.
 • Kan minder integratiemogelijkheden hebben met niet-Microsoft apps.

Vrijblijvend gesprek?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe een no code / low code oplossing voor jouw onderneming van waarde kan zijn? Wil jij graag een case bespreken? Of wellicht heb je nog vragen of twijfels of een no code / low code oplossing jullie verder kan helpen. Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen kunnen verkennen hoe dit soort oplossing jou onderneming verder kan helpen.

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
E-mail adres is verplicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren.

Lees meer in de privacyverklaring